суботу, 14 жовтня 2017 р.

Семінар-практикум керівників гуртків

04 жовтня 2017 року на базі Яринівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів відбувся семінар-практикум керівників гуртків та музеїв еколого-натуралістичного та краєзнавчого напрямів з теми «Реалізація STEM-підходів у гуртковій роботі загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів».
В теоретичній частині методист Сарненського районного методичного кабінету Ткач О.М. ознайомила з  шляхами впровадження STEM-освіти в навчально-виховний процес та провела хакатон «STEM-підходи у гуртковій роботі еколого-натуралістичного та краєзнавчого напрямів». В процесі роботи були виділені форми та методи реалізації STEM-підходів у гуртковій роботі.
В практичній частині Вовчик Л.А. та Охріменко Т.Ю., керівники гуртків Яринівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, провели учнівський хакатон «Енергозбереження – шлях у майбутнє». Результатом роботи став енергозберігаючий будинок, створений школярами. Цікавим і пізнавальним був майстер-клас з елементами STEM-освіти «Дифузія в імпресіонізмі», який провела Тетяна Охріменко. Присутні змогли самостійно створити власну картину, зобразивши дифузію в природі.

Немає коментарів:

Дописати коментар