понеділок, 20 листопада 2017 р.

Підвищували професійну майстерність...

Методист кабінету інформаційно-комунікаційних технологій РОІППО Оксана Тимощук ознайомила учасників тренінгу, вчителів біології  із завданнями, змістом і методологічними засадами використання сервісів Web.2.0 в педагогічній діяльності 16 листопада 2017 року.  Педагоги навчались  створювати: -ментальні карти на платформі Spiderscribe.net; -колажі на платформі Getloupe.com; -пазли на платформі Gigsawplanet.. Ознайомились із основами роботи Google Drive; онлайн-дошкою Padletта анатомічним атласом 3d. Долучилися до педагогічної спільноти Рівненщини«Сервіси Google в освіті».
Допомагала вчителям вдосконалювати навики роботи з онлайн сервісами методист РОІППО Раїса Шагієва. Методист РМК Світлана Муляр надала методичні рекомендації щодо способів використання сервісів Web.2.0 у навчальному процесі.
Атмосфера семінару була невимушена, робоча, насичена, комунікативна. Вчителі активно брали участь у всіх вправах, сумлінно, старанно виконували завдання, а також ділились досвідом використання безкоштовних додатків від Microsoft на уроках біології.
Гаслом зустрічі стали слова Шеріла Нуссбаум-Біча: «Технології ніколи не замінять вчителя. Але вчитель, який ефективно

Немає коментарів:

Дописати коментар